Show Menu

BUSINESS GARDEN OFFICE Х


РЗП Сгрда 1 – 36 874,00 ; РЗП Сграда 2 – 7 483,00 кв.м

Business Garden Office Х е мащабен офис комплекс и първата му фаза е разположена в имот с площ над 15 000 м² и коефициент на застрояване 3.5. Проектът се състои от четири бизнес сгради с общо околосградно пространство. Параметрите на инвестицията в завършен вид включват 52 500 м2 офис площи, над 30 000 м² подземни паркинги и над 6 000 м² паркова среда.

Изпълнението стартира с изграждането на две сгради. Сграда 1, представлява първокласна офис сграда с модерен облик с 11 етажа с разгъната застроената площ22 700 м² и 3 подземни нива с паркинг за 360 автомобила. Сграда 2 е с индустриален облик, подходяща за споделени офиси (co-working), с 5 етажа с разгъната застроена площ 3 890 м² и 2 подземни нива с паркинг за 80 автомобила.

Етажната схема на типовия етаж в Сграда 1 е правоъгълна в план, с централно разположени комуникационно ядро и обслужващи помещения и предлага възможност за ефективно офис разпределение и нисък процент общи части. Площта на типовия етаж е 2 126 м². Удобно се настаняват от 1 до 4 самостоятелни офиса/наематели, където комфортното разпределение позволява между 230 и 280 работни места или общо 2,300 работни места за сградата. В подземния паркинг са осигурени паркоместата за сградата, достатъчен брой зарядни станции за електромобили и велостойки.

Сграда 1 и сграда 2 ще бъдат въведени в експлоатация през първото тримесечие на 2022 година. Поетапно ще бъдат изградени и сгради 3 и 4, като общата инвестиция се предвижда да бъде изцяло реализирана до края на 2023 година.

Business Garden Office Х е с отлично местоположение, добре развит обществен транспорт и лесен автомобилен достъп. Комплексът се намира в най-предпочитаната от наемателите локация в София, а именно в кв. Лозенец/ НПЗ Хладилника. Сградите са разположени на 100 метра от метростанция "Витоша" и в непосредствена близост до Paradise Center, гарантиращ многожество удобства като ресторанти, кафенета, магазини, спортни зали и зони за развлечения. На пешеходно растояние са и двата най-големи столични парка: Южен парк и Ловен парк – Борисова градина. Районът се развива активно и по отношение на строителството на жилищни сгради.

Ландшафтната планировка на комплекса предвижда обширни паркови пространства, алеи и декоративни елементи, както и обособени кътове за отдих или работа на открито. В парковата среда ще има достатъчно добра интернет връзка, осигуряваща възможност за една по-креативна и свободна работна атмосфера. На разположение на служителите в комлекса ще бъдат детска занималня, зони за медитация и йога и други уелнес занимания. 

Business Garden Office Х - един мащабен офис комплекс!

Да проследим напредъка към 02.07.2020г.

Други обекти