Show Menu

СКЛАДОВА БАЗА НА СИНТЕЗИЯ


РЗП 5 284 кв. м

С тържествен водосвет, днес бе направена първа копка на модерната многофункционална сграда на фирма Синтезия ООД в Кривина.

Синтезия ООД е основана през 1997г. и от тогава работи като дистрибутор на суровини и консумативи за полимерната и печатарската промишленост. Фирмата е специализирана в търговията с мастила, полимери и разредители. Компанията доставя материали и ефективни решения за бизнеса. Партнира си с водещи международни производители на суровини за печатната, полимерната и химическата индустрии. Синтезия осигурява компетентни технически консултации за нови проекти и ефективни решения за текущи производства.

Синтезия ООД разполага с офиси и складови бази с обща площ над 12 000 кв. м. в София и Велико Търново, квалифициран екип, собствен транспорт и логистика. Основната цел на фирмата е да предостави компетентно техническо обслужване и доставки в рамките на максимум 24 часа след всяко клиентско запитване.

Модерната нова многофункционална сграда е предвидена със складови, офисни и обслужващи помещения.Сградата се предвижда да бъде функционално разделена на: 2 високи склада със стелажно складиране и полуниво при входната им част. Двете складови нива ще бъдат физически разделени с междуетажна конструкция и офисна част, поместена като отделна част в общия обем на сградата. Предвидени са отделни входове и евакуационни изходи за всяка зона. РЗП на проекта е 5 283,75 m2

ДА ОТРАЗИМ НАПРЕДЪКА

СКЛАДОВА БАЗА НА СИНТЕЗИЯ - АКТ 16

След месеци усилена работа, днес многофункционалната сграда на фирма Синтезия ООД в Кривина отвори своите врати за да посрещне държавната приемателна комисия. До няколко дни очакваме и разрешението за въвеждане в експлоатация. Горди сме че освен разрешение за ползване на обекта, получихме и висока оценка за изпълнението от държавната приемателна комисия. Членовете на комисията, които са представители на различни институции инспектираха строителните дейности, пожарната безопасност и констатираха пълно съответствие между фактически изпълненото строителство, нормативните изисквания и одобрените проекти. Държавната приемателна комисия изрази задоволството си от видяното и нямаше отправени забележки.   

Други обекти